Termeni și condiții generale:

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Societatea SC HASID S.R.L., prin intermediul website-ului www.dekostil.ro catre Client si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al Partilor.

Termeni:

Cumparator: persoana fizica/juridica ce efectueaza o Comanda;
Vanzator: Societatea HASID S.R.L.(DEKOSTIL) – prin website-ul www.dekostil.ro, nr. de inregistrare Registrul Comertului, J24/1656/2005, C.U.I. 18023384, cu sediul in MARAMURES,Loc. Baia Mare, strada Bogdan-Voda Nr.5B/48

Bunuri/produse – orice produs din magazinul online www.dekostil.ro, mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
Produse personalizate – invitatii sau carduri care pot fi personalizate conform cerintelor Clientului, prin tiparirea unui text, la alegerea Clientului.
Perioada de sezon – perioada cuprinsa intre 01.06 si 31.08 (lunile iunie-august).
Comanda – acordul dintre Vanzator si Client prin care DEKOSTIL se obliga sa livreze Bunurile, iar Clientul achita contravaloarea acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Prin procesarea unei Comenzi pe site-ul www.dekostil.ro, Clientul este de acord cu Termenii si conditiile website-ului. Acceptarea comenzii de catre Deluxe Cards se considera finalizata in momentul confirmarii prin e-mail. Orice comanda neconfirmata de catre Deluxe Cards nu va avea valoarea unui Contract.

Efectuarea comenzii

Dupa selectarea produselor dorite si adaugarea acestora in cosul de cumparaturi, Clientul va proceda la plata acestora conform metodelor de plata detaliate in sectiunea Modalitati de plata.
In situatia in care Clientul doreste achizitionarea unor produse personalizate (invitatii, carduri, rochii de mireasa sau costume), acesta va trebui sa achite un avans in cuantum minim de 20% din valoarea comenzii. Restul de pret aferent comenzii va fi achitat de catre Client prin ramburs, la data livrarii produselor. In aceasta situatie comanda se considera ferma si Vanzatorul o va procesa doar dupa confirmarea platii avansului.
Avansul se poate achita online prin transfer bancar in contul Vanzatorului (a se vedea capitolul Modalitati de plata).

In cazul in care Clientul doreste personalizarea invitatiilor comanda minima este de 15 bucati (invitatii ori carduri).

Livrarea produselor

Termen in regim NORMAL: 5-6 zile lucratoare de la data achitarii avansului*
Termen in regim de URGENTA: 3 – 4 zile lucratoare de la data achitarii avansului*.
Taxa pentru regimul de urgenta platibila de catre Client este de 70 lei TVA inclus/comanda.

Termenul de livrare in regim normal este de maxim 7 zile lucratoare si 4 zile lucratoare pentru regim de urgenta, termene calculate de la data efectuarii comenzii ori achitarii avansului pentru produsele personalizate.

In situatia in care produsul nu se gaseste in stoc, DEKOSTIL va anunta Clientul prin orice mijloace, comunicandu-i si noua data de livrare. 

 

posta – Romania

 • costa ~19 ron (TVA inclus)
 • costa ~ 47 ron/100 sticle, 30 ron/200 pet-uri
 • Cu Posta Romana ajung la destinatie in 3-4 zile lucratoare (95% din totalul expeditiilor conform Posta Romana). Firma DEKOSTIL nu este responsabila pentru eventualele intarzieri sau neplaceri privind livrarea comenzilor.
 • Ridicarea se face de la oficiul postal. Un colet sta 10 zile la oficiul postal al destinatarului dupa care se intoarce la expeditor

curier – Romania

 • costa ~ 27 ron (TVA inclus) – daca adresa de expeditie se afla intr-o localitate unde are sediu firma de curierat – Fan Courier
 • costa ~ 47 ron/100 sticle, 30 ron/200 pet-uri
 • Prin Fan Courier coletele ajung la destinatie in 24 ore (in Estul tarii aprozimativ 48 ore) din momentul in care au fost expediate (95% din totalul expeditiilor conform Fan Courier). Firma DEKOSTIL nu este responsabila pentru eventualele intarzieri sau neplaceri privind livrarea comenzilor.
 • Livrarea sambata este optionala si costa ~ 7 ron
 • Livrarea se face la domiciliul clientului.

posta in strainatate

 • costa cca 190 ron
 • plata se face in avans integral
 • transportul dureaza cca 2 saptamani

Taxele postale sunt suportate de catre client!